About: Důsledky velmi nízkého obsahu kyslíku na kvalitu skladovaných jablek     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Low oxygen and high carbon dioxide levels slow ripening process, stop the development of some storage disorders , such as scald of apple, and slow the grown of decay organism. All of these effect increase storage life of fresh apple produce compared with refrigerated air storage. The oxygen level is reduced initially by allowing fruit respiration to consume oxygen or by using generators. (en)
  • Nízký obsah kyslíku a zvýšený obsah oxidu uhličitého zpomaluje procesy zrání, zastavuje vývoj některých onemocnění jako je spála, zpomaluje mikrobní zkázu prostřednictvím mikroorganismů. Všechny tyto vlivy prodlužují uchovatelnost jablek ve srovnání se skladování chladírenským v prostředí normálního složení vzduchu. Snižování obsahu kyslíku lze dosáhnout spotřebou kyslíku skladovanými plodinami nebo pomocí generátorů atmosféry.
  • Nízký obsah kyslíku a zvýšený obsah oxidu uhličitého zpomaluje procesy zrání, zastavuje vývoj některých onemocnění jako je spála, zpomaluje mikrobní zkázu prostřednictvím mikroorganismů. Všechny tyto vlivy prodlužují uchovatelnost jablek ve srovnání se skladování chladírenským v prostředí normálního složení vzduchu. Snižování obsahu kyslíku lze dosáhnout spotřebou kyslíku skladovanými plodinami nebo pomocí generátorů atmosféry. (cs)
Title
  • Důsledky velmi nízkého obsahu kyslíku na kvalitu skladovaných jablek
  • Důsledky velmi nízkého obsahu kyslíku na kvalitu skladovaných jablek (cs)
  • The consequence of very low content of oxygen on the quality of stored fruit (en)
skos:prefLabel
  • Důsledky velmi nízkého obsahu kyslíku na kvalitu skladovaných jablek
  • Důsledky velmi nízkého obsahu kyslíku na kvalitu skladovaných jablek (cs)
  • The consequence of very low content of oxygen on the quality of stored fruit (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/07:00108867!RIV08-MZE-43510___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF4116)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 418291
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/07:00108867
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • apple; content of oxygenscald; CO2; cald (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A4CD5CC77D3F]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Goliáš, Jan
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software