About: Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Comparison of chemical, instrumental and sensory methods of acidity determination in wine. Influence of tartaric, malic, lactic acids and their salts on pH value, titrable acidity and sensory quality of wine. Evaluation of acids and wine acidity in white wines of vintage 2003 and 2004. (en)
  • Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004.
  • Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004. (cs)
Title
  • Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
  • Assessment of acid concentration and wine acidity. (en)
  • Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín (cs)
skos:prefLabel
  • Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
  • Assessment of acid concentration and wine acidity. (en)
  • Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/05:00007111!RIV06-MSM-43510___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 387;389
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 435100002)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 7-8
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 523566
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/05:00007111
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lactic acid; malic acid; pH value; sensory acidity; tartaric acid; titrable acidity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [41BCDED7EDE7]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Vinařský obzor
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 98
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Balík, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-7884
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software