About: Effect of ULO atmosphere for peach fruit quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Efficient gas mixture is a tool a greater potential for use in storing fruit as peaches and to extend the shelf life. High CO2 or lower O2 inducted anaerobic metabolism, what enhanced accumulation of ethanol and acetaldehyde. High ethanol and acetaldehyde production will be occurred in anaerobic condition (0,2 % O2). Weigh losses were greatly affected by the gas mixture atmosphere since control peaches showed significantly higher losses of weight than ULO and anaerobiosis. (en)
  • Účinná plynná směs je nástrojem pro rozšířené skladovatelnosti broskví. Vysoký obsah CO2 nebo nízký obsah O2 způsobuje anaerobní metabolismus , což se projeví vyšším obsah obou metabolitů. Vysoká produkce ethanolu a acetaldehydu nastává v anaerobních podmínkách ( 0,2 % O2 v atmosféře). Ztráty na hmotnosti jsou výrazně ovlivněny plynnou směsí, neboť kontrolní plody ukazovaly vyšší ztráty než ty, které byly uloženy v ULO a anaerobních podmínkách.
  • Účinná plynná směs je nástrojem pro rozšířené skladovatelnosti broskví. Vysoký obsah CO2 nebo nízký obsah O2 způsobuje anaerobní metabolismus , což se projeví vyšším obsah obou metabolitů. Vysoká produkce ethanolu a acetaldehydu nastává v anaerobních podmínkách ( 0,2 % O2 v atmosféře). Ztráty na hmotnosti jsou výrazně ovlivněny plynnou směsí, neboť kontrolní plody ukazovaly vyšší ztráty než ty, které byly uloženy v ULO a anaerobních podmínkách. (cs)
Title
  • Effect of ULO atmosphere for peach fruit quality (en)
  • Účinek ULO atmosféry na jakost broskví.
  • Účinek ULO atmosféry na jakost broskví. (cs)
skos:prefLabel
  • Effect of ULO atmosphere for peach fruit quality (en)
  • Účinek ULO atmosféry na jakost broskví.
  • Účinek ULO atmosféry na jakost broskví. (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43510/04:00003763!RIV/2005/MSM/435105/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 12;12
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 435100002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 591185
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43510/04:00003763
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ULO;gas mixture;peach fruit (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E9797B652A0D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník souhrnů sdělení XXXI. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Goliáš, Jan
  • Němcová, Anna
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-753-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43510
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software