About: Use of genetic variability in a pork meat production with a specific quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Stanovoli jsme vybrané ukazatele kvality masa ( pH1, pH24, ztráty vody odkapem, obsah intramuskulárního tuku) u čtyř hybridních kombinací finálních hybridů prasat. Mezi kombinacemi byly zjištěny statisticky průkazné rozdíly, které mohou být využity pro produkci vepřového specifické kvality.
  • We determined selected meat quality traits ( pH1, pH24, water losses during 24 hours, content of intramuscular fat) of four interbreed combination of final pig hybrids. Among these combination statistical conclusive differences were determined, which canbe used for special quality pork production. (en)
Title
  • Use of genetic variability in a pork meat production with a specific quality (en)
  • Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
  • Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality (cs)
skos:prefLabel
  • Use of genetic variability in a pork meat production with a specific quality (en)
  • Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality
  • Využití genetické variability populací prasat k produkci vepřového masa specifické kvality (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/99:23500027!RIV/2000/MSM/432100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 102
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Čechová, Marie
  • Mikule, Vladimír
  • Sládek, Libor
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 758449
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/99:23500027
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • genetic variability; pork; meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [281612CF2010]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Ako smerovať chov ošípaných do 21. storočia
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čechová, Marie
  • Mikule, Vladimír
  • Sládek, Libor
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 80-7137-620-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software