Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Production of poultry and poultry meat belongs to most dynamic segments of animal production. The same is valid for its consumption and the market around the world. The reason of these advantages is low price, flexibility of offer and demand, dietetic properties of chicken and turkey meat, quick and easy kitchen treatment, consumption without religious or philosophic restriction etc. The production of poultry meat products has a good perspective. Poultry ham and sausages are the most preferable poultry meat products in Czech republic. (en)
- Drůbež a drůbeží maso patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícímu segmentu živočišné výroby, a to jak v produkci a spotřebě, tak i ve světovém obchodu. Důvodem je nízká cena, pružnost nabídky a poptávky, dietetické vlastnosti masa kuřat a krůt, rychlá úprava, konzumace bez náboženských a filosofických omezení. Výroba má značnou perspektivu. V ČR k nejoblíbenějším drůbežím výrobkům dle orientačního průzkumu patří drůbeží šunky a párky.
|
Title
| - Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
- Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků (cs)
- Notes regarding preference of poultry meat products (en)
|
skos:prefLabel
| - Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků
- Poznámky k oblibě drůbežích masných výrobků (cs)
- Notes regarding preference of poultry meat products (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/99:23400002!RIV/2000/MSM/432100
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| - Simeonovová, Jana
- Ingr, Ivo
|
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/99:23400002
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - poultry meat;preference (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Simeonovová, Jana
- Ingr, Ivo
- Jimramovská, Petra
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |