About: Sypká směs pro přípravu pekařských a pečivárenských výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Sypká směs II pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků obohacuje dostupné prostředky a potraviny, které mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární, právě vzhledem k vyššímu obsahu katechinu, niacinu a pyridoxinu.
  • Sypká směs II pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků obohacuje dostupné prostředky a potraviny, které mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární, právě vzhledem k vyššímu obsahu katechinu, niacinu a pyridoxinu. (cs)
  • Loose mixture II for the preparation of bread and bakery products enriches the available resources and foods that have beneficial effects on health, especially in the cardiovascular, precisely because of the higher content of catechin, niacin and pyridoxine. (en)
Title
  • Sypká směs pro přípravu pekařských a pečivárenských výrobků
  • Sypká směs pro přípravu pekařských a pečivárenských výrobků (cs)
  • Loose mixture for preparing baking and bakery products (en)
skos:prefLabel
  • Sypká směs pro přípravu pekařských a pečivárenských výrobků
  • Sypká směs pro přípravu pekařských a pečivárenských výrobků (cs)
  • Loose mixture for preparing baking and bakery products (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/14:00230964!RIV15-MZE-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B095)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27663
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49074
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/14:00230964
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • baker utilization; pastry utilization (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0456EB7AD7B6]
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ehrenbergerová, Jaroslava
  • Vaculová, Kateřina
  • Dvořáček, Václav
  • Rysová, Jana
  • Laknerová, Ivana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software