Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Texture analysis of the whey cheeses
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Texture analysis of the whey cheeses of different recipes was studied.
(en)
Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur.
Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur.
(cs)
Title
Texture analysis of the whey cheeses
(en)
Texturní analýza syrovátkových sýrů
Texturní analýza syrovátkových sýrů
(cs)
skos:prefLabel
Texture analysis of the whey cheeses
(en)
Texturní analýza syrovátkových sýrů
Texturní analýza syrovátkových sýrů
(cs)
skos:notation
RIV/62156489:43210/14:00214022!RIV15-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
S
http://linked.open...avai/riv/aktivity
S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2015
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Strnková, Jana
Buchar, J.
Lužová, Táňa
Nedomová, Šárka
Teplá, Jana
Simeonovová, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
50196
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/14:00214022
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
whey cheese; strenght; texture
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
texture
strenght
whey cheese
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[DBAC2F29138A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2014
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Simeonovová, Jana
Buchar, Jaroslav
Lužová, Táňa
Nedomová, Šárka
Strnková, Jana
Teplá, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2014-03-05
(
xsd:date
)
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
978-80-7375-944-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software