Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - This work presents an overview of the butters which have origin in European Union. The aim of this work was a sensory evaluation of unsalted butters from the Czech market. These butters came from some countries of European Union -- Czech Republic, Belgium, France, Germany, Ireland and Poland. (en)
- Potraviny, kvalita, jakost, cena a falšování potravin jsou v poslední době nejčastěji skloňovaná slova. V Evropském společenství je volný trh s potravinami a spotřebitelé mají možnost koupě tradičních potravin od jiných výrobců z ostatních zemí celé sedmadvacítky. V celém společenství platí jednotná pravidla pro máslo. Másla z našeho trhu byla podrobena senzorickému hodnocení, ve kterém se porovnávala másla vyrobena na území České republiky s ostatními másly vyrobenými v Evropském společenství.
- Potraviny, kvalita, jakost, cena a falšování potravin jsou v poslední době nejčastěji skloňovaná slova. V Evropském společenství je volný trh s potravinami a spotřebitelé mají možnost koupě tradičních potravin od jiných výrobců z ostatních zemí celé sedmadvacítky. V celém společenství platí jednotná pravidla pro máslo. Másla z našeho trhu byla podrobena senzorickému hodnocení, ve kterém se porovnávala másla vyrobena na území České republiky s ostatními másly vyrobenými v Evropském společenství. (cs)
|
Title
| - Kvalita másla na tuzemském trhu
- Kvalita másla na tuzemském trhu (cs)
- The quality of butter on the Czech market (en)
|
skos:prefLabel
| - Kvalita másla na tuzemském trhu
- Kvalita másla na tuzemském trhu (cs)
- The quality of butter on the Czech market (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/13:00200190!RIV14-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/13:00200190
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory evaluation; defects; butter (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Mendelova univerzita v Brně
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Jůzl, Miroslav
- Šustová, Květoslava
- Dvořák, Lukáš
- Lužová, Táňa
- Nedomová, Šárka
- Sýkora, Vladimír
- Strnková, Jana
- Teplá, Jana
- Pospíšková, Pavla
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |