About: Kvalita másla na tuzemském trhu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work presents an overview of the butters which have origin in European Union. The aim of this work was a sensory evaluation of unsalted butters from the Czech market. These butters came from some countries of European Union -- Czech Republic, Belgium, France, Germany, Ireland and Poland. (en)
  • Potraviny, kvalita, jakost, cena a falšování potravin jsou v poslední době nejčastěji skloňovaná slova. V Evropském společenství je volný trh s potravinami a spotřebitelé mají možnost koupě tradičních potravin od jiných výrobců z ostatních zemí celé sedmadvacítky. V celém společenství platí jednotná pravidla pro máslo. Másla z našeho trhu byla podrobena senzorickému hodnocení, ve kterém se porovnávala másla vyrobena na území České republiky s ostatními másly vyrobenými v Evropském společenství.
  • Potraviny, kvalita, jakost, cena a falšování potravin jsou v poslední době nejčastěji skloňovaná slova. V Evropském společenství je volný trh s potravinami a spotřebitelé mají možnost koupě tradičních potravin od jiných výrobců z ostatních zemí celé sedmadvacítky. V celém společenství platí jednotná pravidla pro máslo. Másla z našeho trhu byla podrobena senzorickému hodnocení, ve kterém se porovnávala másla vyrobena na území České republiky s ostatními másly vyrobenými v Evropském společenství. (cs)
Title
  • Kvalita másla na tuzemském trhu
  • Kvalita másla na tuzemském trhu (cs)
  • The quality of butter on the Czech market (en)
skos:prefLabel
  • Kvalita másla na tuzemském trhu
  • Kvalita másla na tuzemském trhu (cs)
  • The quality of butter on the Czech market (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/13:00200190!RIV14-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 83954
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/13:00200190
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sensory evaluation; defects; butter (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [855CBFA0F056]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mendelova univerzita v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jůzl, Miroslav
  • Šustová, Květoslava
  • Dvořák, Lukáš
  • Lužová, Táňa
  • Nedomová, Šárka
  • Sýkora, Vladimír
  • Strnková, Jana
  • Teplá, Jana
  • Pospíšková, Pavla
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-755-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software