Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of the project was to improve the continuous education and promising leaders of research, development and innovation for the creation of the knowledge society in the dairy industry, to ensure improvement in the quality of analytical work and competitiveness in the industry and popularize the consumption of milk and dairy products. The solution consisted in improving the training and development of qualified human resources in research, development and innovation dairy industry. Objectives have been achieved by implementing lecturing and training activities through the newly established specific professional consortium (Organization project proponent) and the organization of workshops and seminars under the appropriate headings dairy activities. For the implementation of the programs were developed curriculum and educational activities, methodologies, knowledge tests and exploratory feedback through questionnaires and all have had or will have presented the educational activities and events and publicity, which was not a direct target, but it seems to be very desirable, also published in journals that are sought after target groups. (en)
- Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru a popularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i publikováno v časopisech, které jsou vyhledávány cílovými skupinami.
- Cílem projektu bylo zlepšit kontinuální nadstavbové vzdělávání perspektivních a vedoucích pracovníků výzkumu, vývoje a inovací pro tvorbu vzdělanostní společnosti v mlékařství, pro zajištění růstu kvality analytické práce a konkurenceschopnosti v oboru a popularizaci spotřeby mléka a mléčných výrobků. Řešení spočívalo ve zlepšování vzdělávání a rozvoje kvalifikovaných lidských zdrojů, ve výzkumu, vývoji a inovacích oboru mlékařství. Cílů bylo dosaženo realizací přednáškové a školicí činnosti prostřednictvím nově vybudovaného specifického profesionálního konsorcia (organizace navrhovatelů projektu) a organizací odborných workshopů v příslušných okruzích mlékařských aktivit. Pro realizaci byly zpracovány programy a osnovy vzdělávací činnosti, metodické postupy, testy znalostí a zpětná vazba prostřednictvím exploratorních dotazníků a vše bylo nebo bude ještě prezentováno na vzdělávacích akcích a akcích publicity a také, což nebylo přímým cílem, ale zároveň se jeví jako velmi žádoucí, i publikováno v časopisech, které jsou vyhledávány cílovými skupinami. (cs)
|
Title
| - Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
- Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství (cs)
- Summary of the realization of the Comprehensive training of human resources in dairy (en)
|
skos:prefLabel
| - Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství
- Souhrnná informace o realizaci projektu Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství (cs)
- Summary of the realization of the Comprehensive training of human resources in dairy (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/13:00200169!RIV14-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/13:00200169
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - workshop; milk; publicity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Mendelova univerzita v Brně
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Jůzl, Miroslav
- Šustová, Květoslava
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |