About: Evaluation of microbial stability of Aloe products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Jednalo so o experimenty na antimikrobiální stabilitu přípravků z Aloe po dobu 45 dnů u tří vzorků výrobků z druhů rodu Aloe spp. ve 2 teplotních režimech skladování. Hodnocení spočívalo v monitoringu výskytu druhů mikroorganismů a jejich množství během předem daných časových intervalů až do 45. dne po začátku experimentu.
  • Jednalo so o experimenty na antimikrobiální stabilitu přípravků z Aloe po dobu 45 dnů u tří vzorků výrobků z druhů rodu Aloe spp. ve 2 teplotních režimech skladování. Hodnocení spočívalo v monitoringu výskytu druhů mikroorganismů a jejich množství během předem daných časových intervalů až do 45. dne po začátku experimentu. (cs)
  • The experiments with microbial stability of Aloe jam product during 45 days, at 3 samples in two temperatures of storage. The evaluation represents the monitoring of occurrence of main groups of microorganisms and their amounts during the given time intervals till 45. day of storage. (en)
Title
  • Evaluation of microbial stability of Aloe products (en)
  • Hodnocení antimikrobiální stability přípravků z Aloe
  • Hodnocení antimikrobiální stability přípravků z Aloe (cs)
skos:prefLabel
  • Evaluation of microbial stability of Aloe products (en)
  • Hodnocení antimikrobiální stability přípravků z Aloe
  • Hodnocení antimikrobiální stability přípravků z Aloe (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00216119!RIV14-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 139301
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00216119
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Aloe; microbial stability; microbial contamination (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9626B4B41138]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Azienda Agricola
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kalhotka, Libor
  • Přichystalová, Jitka
  • Koláčková, Pavla
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • 1
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software