About: The compare of selected parameters of goat milk and cheese from conventional and organic agriculture     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work deals with the compare the chemical composition and sensory aspect of milk and cheese produced by organic and conventional agricultural. (en)
  • Práce se zabývá rozdíly v chemickém složení kozího mléka a chemické a senzorické kvalitě kozích sýrů vyráběných na farmě konvenční a ekologické.
  • Práce se zabývá rozdíly v chemickém složení kozího mléka a chemické a senzorické kvalitě kozích sýrů vyráběných na farmě konvenční a ekologické. (cs)
Title
  • The compare of selected parameters of goat milk and cheese from conventional and organic agriculture (en)
  • Srovnání vybraných parametrů kozího mléka a sýrů u farmy z konvenčního a ekologického zemědělství
  • Srovnání vybraných parametrů kozího mléka a sýrů u farmy z konvenčního a ekologického zemědělství (cs)
skos:prefLabel
  • The compare of selected parameters of goat milk and cheese from conventional and organic agriculture (en)
  • Srovnání vybraných parametrů kozího mléka a sýrů u farmy z konvenčního a ekologického zemědělství
  • Srovnání vybraných parametrů kozího mléka a sýrů u farmy z konvenčního a ekologického zemědělství (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00198122!RIV13-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08069)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 170762
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00198122
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • goat milk; sensory quality; gaot cheese; chemistry composition (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [52150E4E000E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VŠCHT Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Technická 5, 166 28 Praha 6
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2012 Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Konečná, Hana
  • Šustová, Květoslava
  • Strnadová, Daniela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-838-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software