Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The quality of cow's raw milk (milk composition, total bacteria counts, food-borne pathogens, somatic cell count, residues of inhibitory substances, freezing point, sensory, technological and other properties) is discussed. Knowledge of milk quality indicators and factors that affect them, are important for final quality and safety of milk. This chapter (5.2.) deals with protein and non protein nitrogen components in milk and factors that influence their content in milk. (en)
- Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.2.) pojednává o bílkovinách mléka a o dalších dusíkatých látkách v mléce a o faktorech ovlivňujících jejich obsah v mléce.
- Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.2.) pojednává o bílkovinách mléka a o dalších dusíkatých látkách v mléce a o faktorech ovlivňujících jejich obsah v mléce. (cs)
|
Title
| - Jakostní ukazatele mléka: Dusíkaté látky.
- Jakostní ukazatele mléka: Dusíkaté látky. (cs)
- Quality of milk: Nitrogen components. (en)
|
skos:prefLabel
| - Jakostní ukazatele mléka: Dusíkaté látky.
- Jakostní ukazatele mléka: Dusíkaté látky. (cs)
- Quality of milk: Nitrogen components. (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/12:00198118!RIV13-MZE-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/12:00198118
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cow's milk; protein; casein; urea; quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mléko: produkce a kvalita
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |