Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Využití nanotechnologií může přispět k produkci bezpečnějších a zdravějších potravin a také jejich výroba může být mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Existují však významné mezery ve znalostech o mechanismech, kterými nanomateriály atakují lidský organismus, a proto není v současné době možné převídat možná rizika škodlivého působení jednotlivých nanomateriálů. Řešením je podpora koordinovaného výzkumu rizik státem.
- Využití nanotechnologií může přispět k produkci bezpečnějších a zdravějších potravin a také jejich výroba může být mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Existují však významné mezery ve znalostech o mechanismech, kterými nanomateriály atakují lidský organismus, a proto není v současné době možné převídat možná rizika škodlivého působení jednotlivých nanomateriálů. Řešením je podpora koordinovaného výzkumu rizik státem. (cs)
- Nanotechnology can contribute to the production of safer and healthier foods and their production can be much more environmentally friendly. However, there are significant gaps in knowledge about the mechanisms by which nanomaterials attacking human beings, and therefore it is not possible at present anticipate risks of harmful effects of nanomaterials. The solution is to support coordinated research of risk by state. (en)
|
Title
| - Nanotechnologie a jejich význam v krmivářském průmyslu - význam doporučení EFSA pro ČR
- Nanotechnologie a jejich význam v krmivářském průmyslu - význam doporučení EFSA pro ČR (cs)
- Nanotechnology and its importance in the animal feed industry - the importance of EFSA recommendations for the Czech Republic (en)
|
skos:prefLabel
| - Nanotechnologie a jejich význam v krmivářském průmyslu - význam doporučení EFSA pro ČR
- Nanotechnologie a jejich význam v krmivářském průmyslu - význam doporučení EFSA pro ČR (cs)
- Nanotechnology and its importance in the animal feed industry - the importance of EFSA recommendations for the Czech Republic (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/12:00192890!RIV13-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/12:00192890
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - food safety; nanotechnology; nanomaterials (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Současné poznatky ve výživě zvířat ve vztahu k bezpečnosti produktů a k životnímu prostředí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Doležal, Petr
- Mrkvicová, Eva
- Zeman, Ladislav
- Tvrzník, Pavel
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |