About: Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Jeteloviny patří k hlavním zdrojům rostlinných bílkovin s vysokou biologickou hodnotou v krmných dávkách skotu. V silážích se uplatňují při spontánním kvašení mikroorganismy jak aerobní, tak i fakultativně anaerobní, které jsou součástí tzv. epifytní mikroflóry. Její množství závisí na řadě faktorů, jako např. vývoj počasí (vliv teploty a vlhkosti), druh píce, vliv výživy a ošetřování píce během vegetace, pořadí seče aj. Epifytní mikroflóra je velmi variabilní jak z hlediska druhového zastoupení tak i počtem mikroorganismů. Cílem našeho příspěvku bylo studium vlivu zavadání vojtěšky seté na rozdílnou hodnotu sušiny na změny epifytní mikroflóry v experimentálních podmínkách.
  • Jeteloviny patří k hlavním zdrojům rostlinných bílkovin s vysokou biologickou hodnotou v krmných dávkách skotu. V silážích se uplatňují při spontánním kvašení mikroorganismy jak aerobní, tak i fakultativně anaerobní, které jsou součástí tzv. epifytní mikroflóry. Její množství závisí na řadě faktorů, jako např. vývoj počasí (vliv teploty a vlhkosti), druh píce, vliv výživy a ošetřování píce během vegetace, pořadí seče aj. Epifytní mikroflóra je velmi variabilní jak z hlediska druhového zastoupení tak i počtem mikroorganismů. Cílem našeho příspěvku bylo studium vlivu zavadání vojtěšky seté na rozdílnou hodnotu sušiny na změny epifytní mikroflóry v experimentálních podmínkách. (cs)
  • Clovers are one of the main sources of plant proteins with high biological value of rations of cattle. (en)
Title
  • Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry
  • Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry (cs)
  • The influence (en)
skos:prefLabel
  • Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry
  • Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry (cs)
  • The influence (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/12:00185518!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648905)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178348
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/12:00185518
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactic Acid Bacteria (LAB); alfalfa wheat; mould and yeast (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9FE4CDB5D2E2]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Krmivářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • XVI.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležal, Petr
  • Kalhotka, Libor
  • Mlejnková, Veronika
  • Fröhdeová, Martina
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-9992
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software