Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Jeteloviny patří k hlavním zdrojům rostlinných bílkovin s vysokou biologickou hodnotou v krmných dávkách skotu. V silážích se uplatňují při spontánním kvašení mikroorganismy jak aerobní, tak i fakultativně anaerobní, které jsou součástí tzv. epifytní mikroflóry. Její množství závisí na řadě faktorů, jako např. vývoj počasí (vliv teploty a vlhkosti), druh píce, vliv výživy a ošetřování píce během vegetace, pořadí seče aj. Epifytní mikroflóra je velmi variabilní jak z hlediska druhového zastoupení tak i počtem mikroorganismů. Cílem našeho příspěvku bylo studium vlivu zavadání vojtěšky seté na rozdílnou hodnotu sušiny na změny epifytní mikroflóry v experimentálních podmínkách.
- Jeteloviny patří k hlavním zdrojům rostlinných bílkovin s vysokou biologickou hodnotou v krmných dávkách skotu. V silážích se uplatňují při spontánním kvašení mikroorganismy jak aerobní, tak i fakultativně anaerobní, které jsou součástí tzv. epifytní mikroflóry. Její množství závisí na řadě faktorů, jako např. vývoj počasí (vliv teploty a vlhkosti), druh píce, vliv výživy a ošetřování píce během vegetace, pořadí seče aj. Epifytní mikroflóra je velmi variabilní jak z hlediska druhového zastoupení tak i počtem mikroorganismů. Cílem našeho příspěvku bylo studium vlivu zavadání vojtěšky seté na rozdílnou hodnotu sušiny na změny epifytní mikroflóry v experimentálních podmínkách. (cs)
- Clovers are one of the main sources of plant proteins with high biological value of rations of cattle. (en)
|
Title
| - Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry
- Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry (cs)
- The influence (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry
- Vliv zavadání vojtěšky na složení epifytní mikroflóry (cs)
- The influence (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/12:00185518!RIV12-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/12:00185518
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lactic Acid Bacteria (LAB); alfalfa wheat; mould and yeast (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Doležal, Petr
- Kalhotka, Libor
- Mlejnková, Veronika
- Fröhdeová, Martina
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |