Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - As compared with result obtained in the control variant, the technology of storage in a micro malting house with an increased level of ethylene (200 to 300 nl.L-1) in exchanged air and with the same concentrations of oxygen and carbon dioxide as in the ambient atmosphere showed a statistically significant positive effect on values of malt extract yield, relative extract at 45 °C, degree of attenuation, diastatic power, Kolbach index, content of beta-glucans in malt, malt homogeneity and malt modification. (en)
- Technologie sladování v mikrosladovně se zvýšenou hladinou etylenu (200 až 300 nl.l-1) ve větracím vzduchu a s obsahem kyslíku a oxidu uhličitého jako v okolním vzduchu statisticky významně ovlivnila pozitivně hodnoty extraktu sladu, relativního extraktu při 45 °C, dosažitelného stupně prokvašení, diastatické mohutnosti, Kolbachova čísla, obsahu beta-glukanů ve sladu, homogenitu sladu a jeho modifikaci ve srovnání s hodnotami získanými u sladu kontrolní varianty.
- Technologie sladování v mikrosladovně se zvýšenou hladinou etylenu (200 až 300 nl.l-1) ve větracím vzduchu a s obsahem kyslíku a oxidu uhličitého jako v okolním vzduchu statisticky významně ovlivnila pozitivně hodnoty extraktu sladu, relativního extraktu při 45 °C, dosažitelného stupně prokvašení, diastatické mohutnosti, Kolbachova čísla, obsahu beta-glukanů ve sladu, homogenitu sladu a jeho modifikaci ve srovnání s hodnotami získanými u sladu kontrolní varianty. (cs)
|
Title
| - Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain (en)
- Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene
- Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene (cs)
|
skos:prefLabel
| - Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain (en)
- Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene
- Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/11:00174701!RIV12-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/11:00174701
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - malting; barley cultivars; dormancy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hartman, Ivo
- Prokeš, Josef
- Fišerová, Helena
- Hartmann, Jiří
- Helánová, Alena
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |