About: Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • As compared with result obtained in the control variant, the technology of storage in a micro malting house with an increased level of ethylene (200 to 300 nl.L-1) in exchanged air and with the same concentrations of oxygen and carbon dioxide as in the ambient atmosphere showed a statistically significant positive effect on values of malt extract yield, relative extract at 45 °C, degree of attenuation, diastatic power, Kolbach index, content of beta-glucans in malt, malt homogeneity and malt modification. (en)
  • Technologie sladování v mikrosladovně se zvýšenou hladinou etylenu (200 až 300 nl.l-1) ve větracím vzduchu a s obsahem kyslíku a oxidu uhličitého jako v okolním vzduchu statisticky významně ovlivnila pozitivně hodnoty extraktu sladu, relativního extraktu při 45 °C, dosažitelného stupně prokvašení, diastatické mohutnosti, Kolbachova čísla, obsahu beta-glukanů ve sladu, homogenitu sladu a jeho modifikaci ve srovnání s hodnotami získanými u sladu kontrolní varianty.
  • Technologie sladování v mikrosladovně se zvýšenou hladinou etylenu (200 až 300 nl.l-1) ve větracím vzduchu a s obsahem kyslíku a oxidu uhličitého jako v okolním vzduchu statisticky významně ovlivnila pozitivně hodnoty extraktu sladu, relativního extraktu při 45 °C, dosažitelného stupně prokvašení, diastatické mohutnosti, Kolbachova čísla, obsahu beta-glukanů ve sladu, homogenitu sladu a jeho modifikaci ve srovnání s hodnotami získanými u sladu kontrolní varianty. (cs)
Title
  • Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain (en)
  • Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene
  • Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene (cs)
skos:prefLabel
  • Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain (en)
  • Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene
  • Ovlivnění kvality sladu exogenní aplikací etylenu v průběhu posklizňového dozrávání ječmene (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/11:00174701!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1M0570)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 7-8
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 219274
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/11:00174701
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • malting; barley cultivars; dormancy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8355C97EEDDB]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvasný průmysl
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 57
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hartman, Ivo
  • Prokeš, Josef
  • Fišerová, Helena
  • Hartmann, Jiří
  • Helánová, Alena
issn
  • 0023-5830
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software