About: Microbiological quality of butter during a storage     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo stanovit významné skupiny mikroorganismů ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti. Mikrobiologické analýzy byly provedeny u 17 vzorků másla po době uplynutí doby minimální trvanlivosti.Ve vzorcích másla byly standardními mikrobiologickými metodami stanovovány tyto skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů, kvasinky a plísně, psychrotrofní mikroorganismy a koliformní bakterie. Výsledné počty mikroorganismů jsou uvedeny v KTJ na 1 ml roztaveného másla. Z výsledků je patrné, že i když jsou počty některých mikroorganismů relativně vysoké, všechny vzorky másla, s výjimkou vz. 17 (CPM), splňovaly mikrobiologická kritéria. Je však nutno poznamenat, že se u vzorků s vysokými počty mikroorganismů projevily senzorické vady.
  • Cílem práce bylo stanovit významné skupiny mikroorganismů ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti. Mikrobiologické analýzy byly provedeny u 17 vzorků másla po době uplynutí doby minimální trvanlivosti.Ve vzorcích másla byly standardními mikrobiologickými metodami stanovovány tyto skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů, kvasinky a plísně, psychrotrofní mikroorganismy a koliformní bakterie. Výsledné počty mikroorganismů jsou uvedeny v KTJ na 1 ml roztaveného másla. Z výsledků je patrné, že i když jsou počty některých mikroorganismů relativně vysoké, všechny vzorky másla, s výjimkou vz. 17 (CPM), splňovaly mikrobiologická kritéria. Je však nutno poznamenat, že se u vzorků s vysokými počty mikroorganismů projevily senzorické vady. (cs)
  • This paper deals with microbiological quality of butter. Microbiology of samples of butter were analysed during a storage. Samples of butter with high number of microorganisms had a wrong sensory quality. (en)
Title
  • Microbiological quality of butter during a storage (en)
  • Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti
  • Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti (cs)
skos:prefLabel
  • Microbiological quality of butter during a storage (en)
  • Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti
  • Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/11:00172813!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08069)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 212484
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/11:00172813
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • microorganisms; butter (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BC7C51DC351B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mendelova univerzita v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno, POIRE s.r.o.
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VIII.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kalhotka, Libor
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-509-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software