Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem práce bylo stanovit významné skupiny mikroorganismů ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti. Mikrobiologické analýzy byly provedeny u 17 vzorků másla po době uplynutí doby minimální trvanlivosti.Ve vzorcích másla byly standardními mikrobiologickými metodami stanovovány tyto skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů, kvasinky a plísně, psychrotrofní mikroorganismy a koliformní bakterie. Výsledné počty mikroorganismů jsou uvedeny v KTJ na 1 ml roztaveného másla. Z výsledků je patrné, že i když jsou počty některých mikroorganismů relativně vysoké, všechny vzorky másla, s výjimkou vz. 17 (CPM), splňovaly mikrobiologická kritéria. Je však nutno poznamenat, že se u vzorků s vysokými počty mikroorganismů projevily senzorické vady.
- Cílem práce bylo stanovit významné skupiny mikroorganismů ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti. Mikrobiologické analýzy byly provedeny u 17 vzorků másla po době uplynutí doby minimální trvanlivosti.Ve vzorcích másla byly standardními mikrobiologickými metodami stanovovány tyto skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů, kvasinky a plísně, psychrotrofní mikroorganismy a koliformní bakterie. Výsledné počty mikroorganismů jsou uvedeny v KTJ na 1 ml roztaveného másla. Z výsledků je patrné, že i když jsou počty některých mikroorganismů relativně vysoké, všechny vzorky másla, s výjimkou vz. 17 (CPM), splňovaly mikrobiologická kritéria. Je však nutno poznamenat, že se u vzorků s vysokými počty mikroorganismů projevily senzorické vady. (cs)
- This paper deals with microbiological quality of butter. Microbiology of samples of butter were analysed during a storage. Samples of butter with high number of microorganisms had a wrong sensory quality. (en)
|
Title
| - Microbiological quality of butter during a storage (en)
- Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti
- Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti (cs)
|
skos:prefLabel
| - Microbiological quality of butter during a storage (en)
- Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti
- Mikroorganismy stanovené ve vzorcích másla po uplynutí doby minimální trvanlivosti (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/11:00172813!RIV12-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/11:00172813
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - microorganisms; butter (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| - Mendelova univerzita v Brně
|
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VIII.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kalhotka, Libor
- Šustová, Květoslava
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |