About: Hygienické hodnocení kvality směsných krmiv pro srnční zvěř     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem pokusu bylo zjistit hygienickou kvalitu směsných krmiv pro srnčí zvěř. Byl proveden mikrobiologický rozbor u šesti vybraných vzorků. Jednalo se o vzorky %22TMR%22 (total mixed ration), neboli úplná směsná krmná dávka. Z každého vzorku byl odebrán směsný vzorek a zanalyzován. Z mikrobiologického hlediska byly sledovány BMK (bakterie mléčného kvašení), bakterie čeledi Enterobacteriaceae, CPM (celkový počet mikroorganismů), bakterie, plísně a kvasinky. Bylo zjištěno, že krmiva neobsahovaly zvýšené množství plísní. Vzorek č. 1, 3, 4 vykazoval zvýšený obsah kvasinek.
  • Cílem pokusu bylo zjistit hygienickou kvalitu směsných krmiv pro srnčí zvěř. Byl proveden mikrobiologický rozbor u šesti vybraných vzorků. Jednalo se o vzorky %22TMR%22 (total mixed ration), neboli úplná směsná krmná dávka. Z každého vzorku byl odebrán směsný vzorek a zanalyzován. Z mikrobiologického hlediska byly sledovány BMK (bakterie mléčného kvašení), bakterie čeledi Enterobacteriaceae, CPM (celkový počet mikroorganismů), bakterie, plísně a kvasinky. Bylo zjištěno, že krmiva neobsahovaly zvýšené množství plísní. Vzorek č. 1, 3, 4 vykazoval zvýšený obsah kvasinek. (cs)
  • The aim of the experiment was to determine the hygienic quality of mixed feed for roe-deer. Microbiological analysis was carried out in six samples. They were samples of %22TMR%22 (total mixed ration). From each sample was taken mixed sample and it was analyzed. From a microbiological point of view were studied Lactic Acid Bacteria (LAB), Total Counts Microorganisms (CPM), moulds, yeasts and Enterobacteriaceae. LAB was above 105 CFU in 1g. It was found that the feed didn't contain the increased amount of moulds. Sample No. 1, 3, 4 showed an increased content of yeasts. (en)
Title
  • Hygienické hodnocení kvality směsných krmiv pro srnční zvěř
  • Hygienické hodnocení kvality směsných krmiv pro srnční zvěř (cs)
  • Hygienic quality evaluation of mixed feed for roe-deer (en)
skos:prefLabel
  • Hygienické hodnocení kvality směsných krmiv pro srnční zvěř
  • Hygienické hodnocení kvality směsných krmiv pro srnční zvěř (cs)
  • Hygienic quality evaluation of mixed feed for roe-deer (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/11:00172756!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648905)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 203184
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/11:00172756
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • moulds, yeats; microorganisms; Lactic Acid Bacteria (LAB) (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2FBF79FA64A7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník konference IX. Kábrtovy dietetické dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Doležal, Petr
  • Kalhotka, Libor
  • Přichystalová, Jitka
  • Hrbek, Jan
  • Mlejnková, Veronika
  • Žváčková, Petra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7399-125-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software