About: Organoleptiká kvalita kozích sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • For sensory analysis were used cheeses from different farms. Cheeses were evaluated by expert committee. As expected, were well evaluated flavored cheeses. The results of sensory evaluation show that the evaluation of goat cheeses do not have as much experience as the cheese from cow's milk, widely spread in our market. It is certain that the production of goat cheese goes into the forefornt of interest. Each sensory analysis is an essential step towards improving product quality. (en)
  • Pro senzorickou analýzu byly použity sýry z různých farem. Hodnoceny byly odbornou komisí v rámci semináře o farmářské výrobě sýrů a kysaných mléčných výrobcích. Podle očekávání byly dobře hodnoceny především sýry ochucené. U těchto vzorků obsahující složka omezila vůni a chuť po kozině, které jsou při vyšší intenzitě nepříjemné.Na základě výsledků senzorického hodnocení je patrné, že v oblasti hodnocení kozích sýrů nemáme tolik zkušeností jako se sýry z mléka kravského, hojně rozšířených na našem trhu. Je jisté, že výroba kozích sýrů půjde do popředí zájmu. Každá senzorická analýza je nezbytným krokem vedoucím k zlepšování kvality výrobků. Je proto nutné se oblastí senzorického hodnocení výrobků z kozího mléka zabývat častěji.
  • Pro senzorickou analýzu byly použity sýry z různých farem. Hodnoceny byly odbornou komisí v rámci semináře o farmářské výrobě sýrů a kysaných mléčných výrobcích. Podle očekávání byly dobře hodnoceny především sýry ochucené. U těchto vzorků obsahující složka omezila vůni a chuť po kozině, které jsou při vyšší intenzitě nepříjemné.Na základě výsledků senzorického hodnocení je patrné, že v oblasti hodnocení kozích sýrů nemáme tolik zkušeností jako se sýry z mléka kravského, hojně rozšířených na našem trhu. Je jisté, že výroba kozích sýrů půjde do popředí zájmu. Každá senzorická analýza je nezbytným krokem vedoucím k zlepšování kvality výrobků. Je proto nutné se oblastí senzorického hodnocení výrobků z kozího mléka zabývat častěji. (cs)
Title
  • Organoleptiká kvalita kozích sýrů
  • Organoleptiká kvalita kozích sýrů (cs)
  • Sensory quality of goat chesses (en)
skos:prefLabel
  • Organoleptiká kvalita kozích sýrů
  • Organoleptiká kvalita kozích sýrů (cs)
  • Sensory quality of goat chesses (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/10:00160637!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08069)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 277519
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/10:00160637
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sensory analysis; goat cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BFF245508B6E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Mendelu v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zemědělská 1, 613 00 Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kuchtík, Jan
  • Šustová, Květoslava
  • Lužová, Táňa
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-402-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software