Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of our experimental supervision was detected the effect of feeding DDGS (distillers dried grains with solubles) on broiler's dressing percentage and meat composition -- dry matter, content of crude protein in dry matter and content of fat in dry matter in breast and thigh meat. There were used 500 one day old male broilers of Ross 308 hybrid combination which were divided into 5 stalls by 100 pieces. Broilers were fed by a starter until 12 day of experiment; it was a standard commercial diet BR1. Experimental feed mixtures BR2 were fed from 13 day to 35 day. Experimental diets were formulated to contain: 1) 0 % DDGS (control group), 2) 10 % DDGS, 3) 15 % DDGS, 4) 20 % DDGS, 5) 25 % DDGS. Five broilers of each group were weighed, slaughtered and then was calculated their slaughter efficiency. The analysis of dry matter, crude protein and fat have been done in breast and thigh meat. (en)
- Cílem našeho experimentu bylo zjistit vliv krmení sušených lihovarských výpalků na jatečnou výtěžnost a složení masa brojlerů.
- Cílem našeho experimentu bylo zjistit vliv krmení sušených lihovarských výpalků na jatečnou výtěžnost a složení masa brojlerů. (cs)
|
Title
| - Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky
- Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky (cs)
- DRESSING PERCENTAGE AND MEAT COMPOSITION OF BROILERS FED DISTILLERS DRIED GRAINS WITH SOLUBLES (en)
|
skos:prefLabel
| - Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky
- Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky (cs)
- DRESSING PERCENTAGE AND MEAT COMPOSITION OF BROILERS FED DISTILLERS DRIED GRAINS WITH SOLUBLES (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/09:00150718!RIV10-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/09:00150718
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - broiler; dried distillers grains with solubles; meat composition; dressing percentage (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hošek, Martin
- Skládanka, Jiří
- Urbanová, Petra
- Zeman, Ladislav
- Hošková, Šárka
- Lichovníková, Martina
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |