Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti %22U%22 a %22R%22.
- V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti %22U%22 a %22R%22. (cs)
- In the present study was evaluated the beef quality of bulls, heifers and steers that were classified as the meatiness class %22U%22, %22R%22. The significant differences (P<0.05) were proved between the classes %22U%22 and %22R%22 in the area of MLT as well as between the diameter of muscle thickness and intramuscular fat content. Also the same parameters with significant differences (P<0.05 and P<0.01) were detected at the carcasses of bulls, heifers and steers. The significant influence of meatiness, respective the cattle category on the total protein content was not established. (en)
|
Title
| - Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
- Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP (cs)
- The differences in beef quality of bulls, heifers and steers among the SEUROP system (en)
|
skos:prefLabel
| - Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
- Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP (cs)
- The differences in beef quality of bulls, heifers and steers among the SEUROP system (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/09:00146594!RIV10-MSM-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/09:00146594
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - beef quality; cattle (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dračková, Eliška
- Filipčík, Radek
- Homola, Miroslav
- Šubrt, Jan
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |