About: Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti %22U%22 a %22R%22.
  • V práci byla porovnávána kvalita hovězího masa býků, jalovic a volu zařazených do třídy zmasilosti %22U%22 a %22R%22. (cs)
  • In the present study was evaluated the beef quality of bulls, heifers and steers that were classified as the meatiness class %22U%22, %22R%22. The significant differences (P<0.05) were proved between the classes %22U%22 and %22R%22 in the area of MLT as well as between the diameter of muscle thickness and intramuscular fat content. Also the same parameters with significant differences (P<0.05 and P<0.01) were detected at the carcasses of bulls, heifers and steers. The significant influence of meatiness, respective the cattle category on the total protein content was not established. (en)
Title
  • Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
  • Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP (cs)
  • The differences in beef quality of bulls, heifers and steers among the SEUROP system (en)
skos:prefLabel
  • Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP
  • Diference v kvalitě hovězího masa býků, jalovic a volů mezi třídami zmasilosti systému SEUROP (cs)
  • The differences in beef quality of bulls, heifers and steers among the SEUROP system (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/09:00146594!RIV10-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06107)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 310430
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/09:00146594
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef quality; cattle (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [26E767B3D6CA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • ČUZ Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den masa 2009
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dračková, Eliška
  • Filipčík, Radek
  • Homola, Miroslav
  • Šubrt, Jan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-213-2005-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software