Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Technology and sialge making, fermentation quality process of feeds. The effect of moulds and yeats on the fermentation process and aerobic stability of silages and intake of dairy cows. (en)
- Výroba, distribuce a využití krmiv v ČR je od roku 1996 legislativně ošetřena zákonem o krmivech ve znění pozdějších úprav a prováděcích předpisů. Z nich vyplývaly určité povinnosti pro výrobce a distributory krmiv, doplňkových látek, premixů, krmných surovin a krmných směsí. Nové nařízení ES O hygieně krmiv se proto nově vztahuje na činnost provozovatelů krmivářských podniků a to ve všech stádiích výroby, počínaje již prvovýrobou krmiv až po jejich uvedení na trh, ale také na krmení zvířat, určených k produkci potravin!!! Cílem tohoto nového Nařízení ES o hygieně krmiv je souborem opatření a podmínek nezbytných pro kontrolu rizik a zabezpečení vhodnosti krmiv pro krmení hospodářských zvířat. Nově toto nařízení o hygieně krmiv rozšiřuje povinnost registrace, schvalování a evidenci výrobních provozů i na prvovýrobce krmiv. Sleduje se tím nejen dohledatelnost krmiv od výrobce až k uživateli z důvodu možného včasného zásahu proti vzniku rizika pro zdraví zvířat a pro potravinářský řetězec. Dopadem r
- Výroba, distribuce a využití krmiv v ČR je od roku 1996 legislativně ošetřena zákonem o krmivech ve znění pozdějších úprav a prováděcích předpisů. Z nich vyplývaly určité povinnosti pro výrobce a distributory krmiv, doplňkových látek, premixů, krmných surovin a krmných směsí. Nové nařízení ES O hygieně krmiv se proto nově vztahuje na činnost provozovatelů krmivářských podniků a to ve všech stádiích výroby, počínaje již prvovýrobou krmiv až po jejich uvedení na trh, ale také na krmení zvířat, určených k produkci potravin!!! Cílem tohoto nového Nařízení ES o hygieně krmiv je souborem opatření a podmínek nezbytných pro kontrolu rizik a zabezpečení vhodnosti krmiv pro krmení hospodářských zvířat. Nově toto nařízení o hygieně krmiv rozšiřuje povinnost registrace, schvalování a evidenci výrobních provozů i na prvovýrobce krmiv. Sleduje se tím nejen dohledatelnost krmiv od výrobce až k uživateli z důvodu možného včasného zásahu proti vzniku rizika pro zdraví zvířat a pro potravinářský řetězec. Dopadem r (cs)
|
Title
| - Hygiena krmiv a zdravotní rizika
- Hygiena krmiv a zdravotní rizika (cs)
- Hygiene of feed and health risk (en)
|
skos:prefLabel
| - Hygiena krmiv a zdravotní rizika
- Hygiena krmiv a zdravotní rizika (cs)
- Hygiene of feed and health risk (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/09:00145945!RIV10-MZE-43210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QH71041), Z(MSM6215648905)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/09:00145945
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - moulds; yeats; silage quality; bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zemědělec - týdeník moderního hospodáře
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dvořáček, Jan
- Doležal, Petr
- Kalhotka, Libor
- Nedělník, Jan
- Skládanka, Jiří
- Zeman, Ladislav
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |