Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Kvalita hovězího masa v komerčních a ekologických produkčních podmínkách výkrmu
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
V práíci byly vyhodnoceny nutriční a technologické parametry masa býků a byla hodnocena změna barvy masa býků a volů v průběhu jeho zrání
V práíci byly vyhodnoceny nutriční a technologické parametry masa býků a byla hodnocena změna barvy masa býků a volů v průběhu jeho zrání
(cs)
Nutritional a technological parameters of beef a change of color ofr beef were evaluated.
(en)
Title
Kvalita hovězího masa v komerčních a ekologických produkčních podmínkách výkrmu
Quality of beef of different categories cattle fattening on commercial and organic farms
(en)
Kvalita hovězího masa v komerčních a ekologických produkčních podmínkách výkrmu
(cs)
skos:prefLabel
Kvalita hovězího masa v komerčních a ekologických produkčních podmínkách výkrmu
Quality of beef of different categories cattle fattening on commercial and organic farms
(en)
Kvalita hovězího masa v komerčních a ekologických produkčních podmínkách výkrmu
(cs)
skos:notation
RIV/62156489:43210/08:00131887!RIV09-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(2B06107), P(2B08037)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Filipčík, Radek
Dračková, Eliška
Šubrt, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
375927
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/08:00131887
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
beef quality; nutritional and technological parameters; color of meat
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
color of meat
nutritional and technological parameters
beef quality
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[C714592433F8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Rapotín
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Šumperčk
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Šetrné čerpání přírodních zdrojů a údržba krajiny pomocí chovu krav bez tržní produkce mléka
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GG
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Standardisation of evaluation cattle carcass bodies by aparative methods according to SEUROP system
Biotechnological methods for innovations of manufacturing and consumerist quality evaluation of beef as source of an animal proteins.
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dračková, Eliška
Filipčík, Radek
Homola, Miroslav
Šubrt, Jan
Bjelka, Marek
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-01-01
(
xsd:date
)
number of pages
10
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
VÚCHS Rapotín
https://schema.org/isbn
978-80-87144-04-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software