Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem bylo posoudit, zda má ranní a večerní dojení vliv na vybrané technologické ukazatele. U sledovaných ukazatelů bylo zjištěno vysoce statisticky průkazně vyšší (P<0,01) množství mléka u ranního nádoje oproti večernímu. Rozdíly u ostatních ukazatelů byly statisticky neprůkazné. Mléko z ranního nádoje sice obsahovalo nižší obsah bílkovin, ale vykazovalo lepší syřitelnost i kvalitnější sýřeninu.
- Cílem bylo posoudit, zda má ranní a večerní dojení vliv na vybrané technologické ukazatele. U sledovaných ukazatelů bylo zjištěno vysoce statisticky průkazně vyšší (P<0,01) množství mléka u ranního nádoje oproti večernímu. Rozdíly u ostatních ukazatelů byly statisticky neprůkazné. Mléko z ranního nádoje sice obsahovalo nižší obsah bílkovin, ale vykazovalo lepší syřitelnost i kvalitnější sýřeninu. (cs)
- The objective of this study was the influence of morning and evening milking on the technological properties of milk. In monitored parameters was observed a high (P<0.01) significant difference between morning and evening milking.There was no significant diference in other parameters. The milk from morning milking contained lower content of protein, but it had better quality of card. (en)
|
Title
| - Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka
- The assessment of influence of morning and evening milking on the technological properties of milk (en)
- Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka
- The assessment of influence of morning and evening milking on the technological properties of milk (en)
- Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/07:00109736!RIV08-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/07:00109736
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - technological properties of milk; Holstein; milking (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Chládek, Gustav
- Skýpala, Martin
- Walterová, Lucie
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |