About: Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem bylo posoudit, zda má ranní a večerní dojení vliv na vybrané technologické ukazatele. U sledovaných ukazatelů bylo zjištěno vysoce statisticky průkazně vyšší (P<0,01) množství mléka u ranního nádoje oproti večernímu. Rozdíly u ostatních ukazatelů byly statisticky neprůkazné. Mléko z ranního nádoje sice obsahovalo nižší obsah bílkovin, ale vykazovalo lepší syřitelnost i kvalitnější sýřeninu.
  • Cílem bylo posoudit, zda má ranní a večerní dojení vliv na vybrané technologické ukazatele. U sledovaných ukazatelů bylo zjištěno vysoce statisticky průkazně vyšší (P<0,01) množství mléka u ranního nádoje oproti večernímu. Rozdíly u ostatních ukazatelů byly statisticky neprůkazné. Mléko z ranního nádoje sice obsahovalo nižší obsah bílkovin, ale vykazovalo lepší syřitelnost i kvalitnější sýřeninu. (cs)
  • The objective of this study was the influence of morning and evening milking on the technological properties of milk. In monitored parameters was observed a high (P<0.01) significant difference between morning and evening milking.There was no significant diference in other parameters. The milk from morning milking contained lower content of protein, but it had better quality of card. (en)
Title
  • Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka
  • The assessment of influence of morning and evening milking on the technological properties of milk (en)
  • Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka
  • The assessment of influence of morning and evening milking on the technological properties of milk (en)
  • Posouzení vlivu ranního a večerního nádoje na technologické vlastnosti mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/07:00109736!RIV08-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 41;43
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648905)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 442627
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/07:00109736
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • technological properties of milk; Holstein; milking (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8C3F365C7732]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Chládek, Gustav
  • Skýpala, Martin
  • Walterová, Lucie
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-057-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software