About: Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sensory properties of Edam type cheese (30% fat dry matter) with different time of ripening (1 month to 6 month) were evaluated. Cheese had better value up to the third month of ripening. If the period of maturation was extended up to six months, there were undesirable flavours, first the bitter taste and strange flavour. (en)
  • Dvě výroby označené A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly senzoricky hodnoceny v průběhu jejich zrání po dobu 6 měsíců. Nejlepší senzorické vlastnosti měly sýry do třetího měsíce zrání. později se u sýrů začala projevovat výrazná hořká chuť a vady ve vzhledu.
  • Dvě výroby označené A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly senzoricky hodnoceny v průběhu jejich zrání po dobu 6 měsíců. Nejlepší senzorické vlastnosti měly sýry do třetího měsíce zrání. později se u sýrů začala projevovat výrazná hořká chuť a vady ve vzhledu. (cs)
Title
  • Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů
  • Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů (cs)
  • Influence of ripening to sensory profile at edam cheese. (en)
skos:prefLabel
  • Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů
  • Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů (cs)
  • Influence of ripening to sensory profile at edam cheese. (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00104292!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 127;129
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506945
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00104292
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • edam cheese; ripening; sensory properties (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3BB1984AFBC2]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mlček, Jiří
  • Šustová, Květoslava
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1498-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software