Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny, byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť.
- Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny, byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť. (cs)
- The aim of work was to variability of composition of milk ane goat cheese and value sensory quality of milk and fresh cheeses made from goat's milk. By the patterns were appreised the smell, the textural and overal taste. (en)
|
Title
| - Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace
- Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation. (en)
- Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace (cs)
|
skos:prefLabel
| - Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace
- Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation. (en)
- Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/06:00104277!RIV07-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/06:00104277
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - composition; goat cheese; milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kuchtík, Jan
- Šustová, Květoslava
- Lužová, Táňa
- Vyskočil, Ivo
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |