About: Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti.
  • Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázala velmi vyrovnané senzorické vlastnosti. (cs)
  • Sensory properties of goat cheese produced on farm were evaluated. (en)
Title
  • Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
  • Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě (cs)
  • Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm. (en)
skos:prefLabel
  • Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
  • Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě (cs)
  • Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm. (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00103951!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 35;38
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 507664
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00103951
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • farm production; goat cheese; sensory property (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D94A1893B489]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šustová, Květoslava
  • Mikulášková, Hana
  • Moncmanová, Martina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-956-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software