About: Vliv zrání hovězího masa na změny jeho barvy     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V práci je porovnávána změna v barevném spektru hovězího masa v průběhu jeho zrání
  • V práci je porovnávána změna v barevném spektru hovězího masa v průběhu jeho zrání (cs)
  • Beef (10) and oxen (10) muscle colour changes in dependence on the length of meat ageing are evaluated at the work. The analyses were done 2 days post mortem, then every day till the total of 4 weeks. Meat color was evaluated by pigment contend, remission (522nm) and fotospectrometer Minolta (L*, a*, b*).Higher level of color intenzity characteristics during the meat ageing was proved in oxen meat. More important changes were manifested particularly at meat luminosity (value L*). (en)
Title
  • Vliv zrání hovězího masa na změny jeho barvy
  • THE EFFECT OF AGEING BEEF ON COLORS CHANGES (en)
  • Vliv zrání hovězího masa na změny jeho barvy (cs)
skos:prefLabel
  • Vliv zrání hovězího masa na změny jeho barvy
  • THE EFFECT OF AGEING BEEF ON COLORS CHANGES (en)
  • Vliv zrání hovězího masa na změny jeho barvy (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/06:00099478!RIV07-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 470;476
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06107)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506944
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/06:00099478
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef; color meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2912EE161F2B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • SPU Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Bezpečnosť a kvalita surovín a potravín 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filipčík, Radek
  • Homola, Miroslav
  • Šubrt, Jan
  • Bjelka, Marek
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 80-8069-766-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software