About: Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Drying, cooling and freezing of food and food materials are processes, which penetrate through most of food branches. Therefore this chapter deals with these processes and also relevant technique -- food driers, coolers and freezing chambers. (en)
  • Do většiny potravinářských oborů pronikají procesy sušení, chlazení a mražení surovin potravin a potravin. Proto se tato kapitola zabývá těmito procesy a příslušnou technikou tj. sušárnami potravin, chladírnami a mrazírnami potravin.
  • Do většiny potravinářských oborů pronikají procesy sušení, chlazení a mražení surovin potravin a potravin. Proto se tato kapitola zabývá těmito procesy a příslušnou technikou tj. sušárnami potravin, chladírnami a mrazírnami potravin. (cs)
Title
  • Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
  • Technique for food commodities finishing (en)
  • Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace (cs)
skos:prefLabel
  • Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace
  • Technique for food commodities finishing (en)
  • Technika pro vícekomoditní potravinářské finalizace (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/05:00087280!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 31;121
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 546070
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/05:00087280
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cooling; drying; freezing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C21731DFC7BF]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Potravinářská technika
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Groda, Bořivoj
  • Vítěz, Tomáš
  • Pawlica, Rudolf
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • FVT
https://schema.org/isbn
  • 80-8073-410-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software