Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Milk protein is a very heterogenous group of molecules and, for ease of description, could be classified into five main categories: caseins, whey proteins, milk fat globule proteins enzymes and other miscellaneous minor proteins. (en)
- Dusíkaté látky v mléce tvoří velmi komplikovanou a heterogenní směs sloučenin. Vedle proteinů do nich zahrnujeme např. také močovinu, amoniak, vitaminy B skupiny, kyselinu orotovou, nukleotidy a další složky mající ve své molekule dusík. Obsah a struktura těchto sloučenin může být významná pro určitou oblast prvovýroby a technologie mléka, např. obsah bílkovin (zootechnická), obsah močoviny (výživářská), obsah nukleotidů (veterinární), obsah kaseinu (technologická), obsah syrovátkových bílkovin a vitamínů (nutriční) a obsah specifických enzymů (kontrolní).
- Dusíkaté látky v mléce tvoří velmi komplikovanou a heterogenní směs sloučenin. Vedle proteinů do nich zahrnujeme např. také močovinu, amoniak, vitaminy B skupiny, kyselinu orotovou, nukleotidy a další složky mající ve své molekule dusík. Obsah a struktura těchto sloučenin může být významná pro určitou oblast prvovýroby a technologie mléka, např. obsah bílkovin (zootechnická), obsah močoviny (výživářská), obsah nukleotidů (veterinární), obsah kaseinu (technologická), obsah syrovátkových bílkovin a vitamínů (nutriční) a obsah specifických enzymů (kontrolní). (cs)
|
Title
| - Význam dusíkatých látek mléka pro výrobu sýrů
- Význam dusíkatých látek mléka pro výrobu sýrů (cs)
- The importance of nitrogen compounds in milk for cheesemaking (en)
|
skos:prefLabel
| - Význam dusíkatých látek mléka pro výrobu sýrů
- Význam dusíkatých látek mléka pro výrobu sýrů (cs)
- The importance of nitrogen compounds in milk for cheesemaking (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/05:00008277!RIV06-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/05:00008277
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cheesemaking; nitrogen compounds in milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Chládek, Gustav
- Čejna, Vladimír
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |