About: Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Na MZLU v Brně není v nově otevřeném Bc. oboru Výroba a distribuce potravin nabízen žádný genetický předmět. V probíhajícím Bc. oboru a u končícího Mgr. oboru Technologie potravin je nabízen předmět Genetika zemědělských produktů. Vzhledem k tomu, že se genetika prolíná potravinářským průmyslem doslova na každém kroku, neobejdou se dnes absolventi potravinářských oborů bez jejich alespoň základních znalostí. Proto je naším cílem připravit pro Bc. obory inovovaný předmět z genetiky, který by byl zaměřen na aplikaci genetiky v potravinářství. Tento předmět je připravován tak, aby mohl být zařazen pro reakreditaci potravinářských studijních oborů v roce 2006 jako povinně volitelný. Bude vypisován pro cca 130 studentů potravinářského studijního programu na agronomické fakultě MZLU v Brně. Tento projekt vzniká díky podpoře MŠMT -- FRVŠ č. 2927/2005. (cs)
  • At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation %22Production and Distribution of the Food%22, there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject %22Genetics of the Agriculture product%22 offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation %22Technology of the Food%22, only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno.
  • At Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in a new opened Bc. specialisation %22Production and Distribution of the Food%22, there is not any subject with genetics orientation yet. There is the subject %22Genetics of the Agriculture product%22 offered in present Bc. and in ending Mgr. specialisation %22Technology of the Food%22, only. Owing to the fact that genetics is mingled with the food industry everywhere, for our students of food specialisations it is necessary to have the basic knowledge. Therefore our aim is to make the innovative genetic subject that would be directed on the application of the genetics to the food industry for Bc. specialisation. This subject is prepared like that it could be integrated for the reaccreditation of food specialisation as a obligatory facultative subject in the year 2006. It will be offered to about 130 students of food study specialisation on the Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno. (en)
Title
  • Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food
  • Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food (en)
  • Inovace předmětu Genetika pro Bc. obor Technologie potravin (cs)
skos:prefLabel
  • Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food
  • Innovation of subject Genetics for Bc. specialisation Technology of Food (en)
  • Inovace předmětu Genetika pro Bc. obor Technologie potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/05:00008235!RIV06-GA0-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 127;128
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GD523/03/H076)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 525051
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/05:00008235
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • applied genetics; innovation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [99FED54F0A9C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Přerov
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • VI. mezinárodní konference doktorandů a pregrad. studentů %22Genetika a šlechtění zvířat%22; CD-ROM
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Knoll, Aleš
  • Bílek, Karel
  • Přívětivá, Lucie
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-858-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software