About: Cereal technology     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Je popsán význam, charakteristika, posklizňová úprava a skladování obilovin, dále technologický postup zpracování zrnin ve mlýně a finální výrobky. V pekárenské technologii suroviny a technologie výroby chleba, pečiva, cukrářských výrobků, trvanlivého pečiva, snack výrobků a těstovin. Jsou uvedeny požadavky na suroviny při chlazení a zmrazování těst a pečiva, včetně principu, způsobu a mrazící techniky.
  • Je popsán význam, charakteristika, posklizňová úprava a skladování obilovin, dále technologický postup zpracování zrnin ve mlýně a finální výrobky. V pekárenské technologii suroviny a technologie výroby chleba, pečiva, cukrářských výrobků, trvanlivého pečiva, snack výrobků a těstovin. Jsou uvedeny požadavky na suroviny při chlazení a zmrazování těst a pečiva, včetně principu, způsobu a mrazící techniky. (cs)
  • Is described importance, characteristic, grain processing after harvest and storage of cereals, technologic process processing cereal into flour-mill and final products. Raw materials, technology bread, pastry, short pastry, Danish pastry, snacks, pasta, noodle and confectionery into bakery technology are described. The process of refrigeration and freezing dough and pastry is presented. (en)
Title
  • Cereal technology (en)
  • Technologie cereálií
  • Technologie cereálií (cs)
skos:prefLabel
  • Cereal technology (en)
  • Technologie cereálií
  • Technologie cereálií (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00053378!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 589661
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00053378
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bakery technology; cereal; confectionery technology; milling technology; pasta (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6EA75203A195]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Technologie cereálií
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 80-7157-811-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 49 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software