Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - U plemene bílé ušlechtilé (n=16) byl stanoven obsah intramuskulárního tuku ve svalovině. V experimentu byla zjištěna průměrná hodnota % intramuskulárního tuku (0,61), procenta hlavních masitých částí (53,86) a výšky hřbetního tuku (1,84). Mezi hlavními masitými částmi a výškou hřbetního tuku byla stanovena velmi významná negativní korelace r=-0,73. (cs)
- The content of intramuscular fat in loin eye of pure sire line pig breed - Czech Large White (16 pigs) was determined. We determined an average % of intramuscular fat 0,61, a percentage of mainly meaty parts (53,86 %) and back fat thickness (1,84 cm). We found very significant negative corelation r=-0,73 for percentage of mainly meaty parts and back fat thickness.
- The content of intramuscular fat in loin eye of pure sire line pig breed - Czech Large White (16 pigs) was determined. We determined an average % of intramuscular fat 0,61, a percentage of mainly meaty parts (53,86 %) and back fat thickness (1,84 cm). We found very significant negative corelation r=-0,73 for percentage of mainly meaty parts and back fat thickness. (en)
|
Title
| - Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality.
- Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality. (en)
- Korelační závislot mezi fenotypovými úrovněmi ukazatelů jatečné hodnoty a kvalitou masa. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality.
- Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality. (en)
- Korelační závislot mezi fenotypovými úrovněmi ukazatelů jatečné hodnoty a kvalitou masa. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/04:00003861!RIV/2005/MSM/432105/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/04:00003861
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - intramuscular fat;meat quality;pork (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Aktuální otázky produkce jatečných zvířat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Čechová, Marie
- Mikule, Vladimír
- Sládek, Libor
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |