About: Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Comparison of lamb meat quality was realizated on the basis of the analysi of the musculus triceps brachii of four genotypes. The content of the dry matter ranged between 23,36% and 22,70%. The content of the intramuscular fat ranged between 1,95% and 2, (en)
  • Porovnání jakosti masa jehňat čtyř genotypů bylo provedeno na základě analýzy svaloviny z plece, a to, ze svalu musculus triceps brachii. Hodnoceným materiálem byla jehňata genotypů Charollais ( Ch 100, n=5), kříženců F11 Booroolo x Ch ( B 25 Ch, n=5), kkříženců F1 Zušlechtěná valaška x Bergschaf ( ZV 50 Bg, n=5), která byla odchována na společné pastvě se skotem ( bez tržní produkce mléka) na vojtěškotravním porostu, na účelovém hospodářství Školního zemědělského podniku ( ŠZP) v Žabčicích. Nejvyšší poBo 25 Ch ( 23,36%) a nejnižší u Zv 50 Bg ( 22,70%). Obsah intramuskulárního tuku se pohyboval od 1,95 do 2,87% v závislosti na jednotlivých genotypech, když mezi skupinami Bo 25 Ch ( 2,87%) a Zv 50 Bg ( 1,95%) byl stanoven statisticky průkazný rozdíl ( P
Title
  • Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů
  • Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů (cs)
  • Comparison of lamb meat quality of four genotypes. (en)
skos:prefLabel
  • Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů
  • Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů (cs)
  • Comparison of lamb meat quality of four genotypes. (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23501026!RIV/2001/MSM/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 117
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Kuchtík, Jan
  • Žižlavská, Stanislava
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 722115
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23501026
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lambs; meat quality; musculus triceps brachii; genotypes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [91DD15E2310F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 48
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Horák, František
  • Kuchtík, Jan
  • Žižlavská, Stanislava
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-8516
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 75 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software