Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Comparison of lamb meat quality was realizated on the basis of the analysi of the musculus triceps brachii of four genotypes. The content of the dry matter ranged between 23,36% and 22,70%. The content of the intramuscular fat ranged between 1,95% and 2, (en)
- Porovnání jakosti masa jehňat čtyř genotypů bylo provedeno na základě analýzy svaloviny z plece, a to, ze svalu musculus triceps brachii. Hodnoceným materiálem byla jehňata genotypů Charollais ( Ch 100, n=5), kříženců F11 Booroolo x Ch ( B 25 Ch, n=5), kkříženců F1 Zušlechtěná valaška x Bergschaf ( ZV 50 Bg, n=5), která byla odchována na společné pastvě se skotem ( bez tržní produkce mléka) na vojtěškotravním porostu, na účelovém hospodářství Školního zemědělského podniku ( ŠZP) v Žabčicích. Nejvyšší poBo 25 Ch ( 23,36%) a nejnižší u Zv 50 Bg ( 22,70%). Obsah intramuskulárního tuku se pohyboval od 1,95 do 2,87% v závislosti na jednotlivých genotypech, když mezi skupinami Bo 25 Ch ( 2,87%) a Zv 50 Bg ( 1,95%) byl stanoven statisticky průkazný rozdíl ( P
|
Title
| - Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů
- Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů (cs)
- Comparison of lamb meat quality of four genotypes. (en)
|
skos:prefLabel
| - Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů
- Porovnání jakosti jehněčího masa čtyř genotypů (cs)
- Comparison of lamb meat quality of four genotypes. (en)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/00:23501026!RIV/2001/MSM/432101/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| - Kuchtík, Jan
- Žižlavská, Stanislava
|
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/00:23501026
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lambs; meat quality; musculus triceps brachii; genotypes (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Horák, František
- Kuchtík, Jan
- Žižlavská, Stanislava
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |