Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Obsahem práce je analýza jatečné hodnoty vykrmovaných býků-kříženců s nejvýznamnějšími masnými plemeny. Býci byli produktem užitkového křížení ( F1 generace) domácí dojené populace krav s kombinovanou užitkovostí s býky specializovaných masných plemen arozdíly v denních přírůstcích mezi jedinci C ( 947g/ den) a skupinami CxCh ( 1034 g/den a CxSi ( 940 g/den). Signifikantně ( P<0,05) nejnižší netto přírůstek a jatečná výtěžnost byly zjištěny u kontrolní skupiny C ( 571 g/den, 57,30%). Hmotnost jatečného
- The goal of the present paper was to analyze the carcass value of fattened bulls-crossbreds with the most important beef breeds. Bulls were pructs of commercial crossing ( F1 generation) of a domestic milked population of dairy cows with dual purpose effindicated statistically significant differences ( P<0,05) in daily weight gains between the C animals ( 974 g/ day) and the groups CxCh ( 1043 g/day) and Cx Si ( 940 g/ day). The significantly lowest net weight gain and dressing percentage ( P<0,05) wereFattened bulls CxSi had the highest weight of dressed carcass ( 349 kg, P <0,01). They were followed by the progeny after bulls Ch, C, Ba, Li, Aa while the lowest weight of dressed carcass was determined in bulls CxBm. The group CxAa received the lowest (en)
|
Title
| - Technological quality of bull carcasses in reltion to a commercial type. (en)
- Technologická kvalita jatečného těla býků v závislosti na užitkovém typu.
- Technologická kvalita jatečného těla býků v závislosti na užitkovém typu. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Technological quality of bull carcasses in reltion to a commercial type. (en)
- Technologická kvalita jatečného těla býků v závislosti na užitkovém typu.
- Technologická kvalita jatečného těla býků v závislosti na užitkovém typu. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/00:23501019!RIV/2001/MSM/432101/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/00:23501019
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cattle; meat breeds; crossing; fattening; carcass value; carcass structure (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Czech Journal of Animal Science
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Šubrt, Jan
- Polách, Pavel
- Zajíc, Zdeněk
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |