About: The effect of long-term feeding of thermal treated rapeseed on composition of fatty acids in yolk.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The experiment with Isabrown was carried out to find the effects of graded levels of extruded rapeseed on the fatty acids composition of egg yolk fat. The content of oleic and linoleic acids significantly increased in the dependence of rapeseed dose. (en)
  • Pokus proběhl na nosnicích Isabrown, Kde jsme sledovali vliv různých dávek extrudované řepky v krmné směsi na složení mastných kyselin v tuku žloutku. Obsah kyselin olejové a linolové se zvyšoval v závislosti na množství řepky ve směsi.
Title
  • The effect of long-term feeding of thermal treated rapeseed on composition of fatty acids in yolk. (en)
  • Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku.
  • Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku. (cs)
skos:prefLabel
  • The effect of long-term feeding of thermal treated rapeseed on composition of fatty acids in yolk. (en)
  • Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku.
  • Vliv dlouhodobého zkrmování termicky upravené řepky na složení mastných kyselin žloutku. (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23501015!RIV/2001/MSM/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 62
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Zeman, Ladislav
  • Lichovníková, Martina
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 730973
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23501015
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hens; rapeseed; thermal treatment; fatty acids (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [73678CF9A901]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proceedings of the 4th International Conference of PhD Students in Animal Nutrition
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Zeman, Ladislav
  • Lichovníková, Martina
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 80-88985-19-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software