Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The main effects before slaughter on the meat quality are presented - loading, transport, unloading, wellfare, rest, etc. (en)
- Hlavní okolnosti v období před porážkou jatečných zvířat a jejich vliv na jakost masa - vyskladňování, přeprava, převzetí na jatkách, ošetření, odpočinek, nahánění na porážkovou linku.
|
Title
| - Preparing of slaughtery animals for slaughter (en)
- Příprava jatečných zvířat k poražení
- Příprava jatečných zvířat k poražení (cs)
|
skos:prefLabel
| - Preparing of slaughtery animals for slaughter (en)
- Příprava jatečných zvířat k poražení
- Příprava jatečných zvířat k poražení (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/00:23401020!RIV/2001/MSM/432101/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/00:23401020
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vydavatelství potravinářské literatury - Last, Tišnov
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |