About: Technology of production and evaluation of the quality of cereal products with higher content of fiber and ash     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The main purpose of this work was the characterisation of baker products with higher fiber and ash content and the establishment of optimal technological production process. The final products and the influence of technological process were analysed. The use of wholemeal mixture led to better texture, more raised crumb and better taste. (en)
  • Hlavním cílem této práce bylo charakterizovat pekárenské produkty s vyšším obsahem vlákniny a popela a stanovit optimální technologický proces výroby. Finální produkty a vliv technologického procesu byly analyzovány. Užití celozrnné směsi vedlo k lepší textuře, vyšší kůrce a lepší chuti.
Title
  • Technology of production and evaluation of the quality of cereal products with higher content of fiber and ash (en)
  • Technologia výroby a hodnotenie vlákniny cereálnych výrobkov s vyšším obsahom vlákniny a popola
skos:prefLabel
  • Technology of production and evaluation of the quality of cereal products with higher content of fiber and ash (en)
  • Technologia výroby a hodnotenie vlákniny cereálnych výrobkov s vyšším obsahom vlákniny a popola
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23401010!RIV/2001/MSM/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 210
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 728917
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23401010
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cereals;fiber;ash;quality;baker products;technological production process (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FD85A46E7D40]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • SPU v Nitře
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Výživa a potraviny pre tretie tisícročie
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Vonková, Jana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 80-7137-742-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software