About: The effect of additives on aerobic stability of maize and lucerne silages     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The influence of biological additives on fermentation process was followed in maize silage and alfalfa silage. Aerobic stability was followed too. Biological additives influenced favourable the lactic acid production and decreased pH. We found out only minimum content of the ammonia, ethanol and valeric acid decreased. The temperatures in treated silages weresignificant lower than in controll silages. (en)
  • V práci byl sledován vliv biologických aditiv na kvalitu fermentačního procesu kukuřičné a vojtěškové siláže. Pozornost byla věnována také aerobní stabilitě těchto provozních siláží po 1 denní vzdušné expozici. Bylo konstatováno, že testovaná biologická aditiva příznivě ovlivnila produkci kyseliny mléčné, snížila hodnotu pH a tím celkově omezila úroveň degradačních procesů v aerobních podmínkách. Siláže připravené s biuologickými aditivy jsou typické nízkou hodnotou pH, nižším obsahem kyseliny octové a máselné. Také obsah amoniaku, etanolu a kyseliny valerové byly nalezeny jen ve stopovém množství. Teploty u ošetřených siláží byly výrazně nižší, než u siláží kontrolních.
Title
  • The effect of additives on aerobic stability of maize and lucerne silages (en)
  • Vliv silážních aditiv na aerobní stabilitu kukuřičných a vojtěškových siláží
  • Vliv silážních aditiv na aerobní stabilitu kukuřičných a vojtěškových siláží (cs)
skos:prefLabel
  • The effect of additives on aerobic stability of maize and lucerne silages (en)
  • Vliv silážních aditiv na aerobní stabilitu kukuřičných a vojtěškových siláží
  • Vliv silážních aditiv na aerobní stabilitu kukuřičných a vojtěškových siláží (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23201018!RIV/2001/MSM/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 75
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 731208
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23201018
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • silages; additives; fermenting process; aerob stability (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4F01482C2CEB]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proceedings of the 8th International Conference Current Problems of Breeding, Health, Growth and Production of Cattle.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořáček, Jan
  • Doležal, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
https://schema.org/isbn
  • 80-85645-39-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software