About: Importance of crushing silage maize on Fermentation.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In the present study, maize silages with a different content of dry matter and with different of crushing of maize silage (4, 8 and 20-40 mm), and the effect of addition of additive on quality of the fermenting process in maize silages were discussed. From the results is evident that the creation of fermenting products is affected not only by the dry matter content and addition of additives, but also by the effect of quality and lengths of cresh. The fermenting proces in maize silages with a lower dry matter content is always more intensive than in maize with a higher dry matter.The biological additives accelerates and positiv increases the quality of the fermenting process. (en)
  • V práci byly hodnoceny kukuřičné siláže s rozdílným obsahem sušiny (31-42 %) při rozdílné teoretické délce řezanky (4,8 a 20-40 mm) a vliv přídavku biologického aditiva. Siláže s kratší řezankou a s přídavkem inokulantu byly posouzeny podle fermentačních ukazatelů jako zdařilejší a stabilnější. V silážích s kratší řezankou bylo diagnostikováno menší množství kyseliny octové, méně alkoholu a větší podíl kyseliny mléčné.
Title
  • Importance of crushing silage maize on Fermentation. (en)
  • Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces.
  • Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces. (cs)
skos:prefLabel
  • Importance of crushing silage maize on Fermentation. (en)
  • Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces.
  • Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces. (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/00:23201017!RIV/2001/MSM/432101/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 113
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Doležal, Petr
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 732483
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/00:23201017
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • maize silages; dry matter; simulation; biological additive (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2C331AB6142A]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proceedings of the 8th International Conference Current Problems of Breeding, Health, Growth and Production of Cattle.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořáček, Jan
  • Doležal, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
https://schema.org/isbn
  • 80-85645-39-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software