About: Regionální značka (bio) potravin a její akceptace spotřebiteli     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The article discusses the possibility of creating and usage of regional food brand as a communication tool. The outcome of a survey is presented along with the acceptance of regional brand by the consumers. Preferences among consumers and the importance they see in a regional brand introduction are outlined and the results of such step discussed. Further, the article encompasses the perception of organic food and regional, national or foreign preference when choosing organic food. (en)
  • Příspěvek se zabývá možností vytvoření a využití regionální značky potravin jako komunikačního nástroje. Představuje výsledky dotazníkového šetření a akceptaci regionální značky spotřebiteli na různých produktech a biopotravinách. Seznamuje s preferovaným a důležitostí původu potravin a ostatních výrobků a z hlediska spotřebitelů diskutuje následky zavedení regionální značky. Dále článek diskutuje povědomí respondentů o biopotravinách a preference českých, zahraničních a regionálních biopotravin.
  • Příspěvek se zabývá možností vytvoření a využití regionální značky potravin jako komunikačního nástroje. Představuje výsledky dotazníkového šetření a akceptaci regionální značky spotřebiteli na různých produktech a biopotravinách. Seznamuje s preferovaným a důležitostí původu potravin a ostatních výrobků a z hlediska spotřebitelů diskutuje následky zavedení regionální značky. Dále článek diskutuje povědomí respondentů o biopotravinách a preference českých, zahraničních a regionálních biopotravin. (cs)
Title
  • Regionální značka (bio) potravin a její akceptace spotřebiteli
  • Regionální značka (bio) potravin a její akceptace spotřebiteli (cs)
  • Regional (organic) food brand and its consumer acceptance (en)
skos:prefLabel
  • Regionální značka (bio) potravin a její akceptace spotřebiteli
  • Regionální značka (bio) potravin a její akceptace spotřebiteli (cs)
  • Regional (organic) food brand and its consumer acceptance (en)
skos:notation
  • RIV/62156489:43110/07:00114291!RIV08-MSM-43110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1;15
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215648904)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 447010
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43110/07:00114291
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • organic food; preferences; consumer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F86ED6526668]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Svět práce a kvalita života v globalizované ekonomice
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Peprný, Aleš
  • Tománková, Zuzana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Neuveden
https://schema.org/isbn
  • 978-80-245-1207-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software