Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Raw cow milk can be source of bacteria with pathogenic potential as a biofilm positive Staphylococcus epidermidis. Contamination of the milk products was therefore largely caused by strains, with no ability of biofilm formation and these strains could originale from technological surfaces as a part of a local microflora of the dairy. (en)
- Syrové kravské mléko může být zdrojem potenciálně patogenních bakterií, jako je např. biofilm pozitivní Staphylococcus epidermis. Z výsledků vyplynulo, že kontaminace výrobků byla způsobena především kmeny, které neměly schopnost tvořit biofilm. Tyto kmeny mohly pocházet z kontaktních povrchů technologických zařízení a mohly být součástí lokální mikroflóry mlékárny.
- Syrové kravské mléko může být zdrojem potenciálně patogenních bakterií, jako je např. biofilm pozitivní Staphylococcus epidermis. Z výsledků vyplynulo, že kontaminace výrobků byla způsobena především kmeny, které neměly schopnost tvořit biofilm. Tyto kmeny mohly pocházet z kontaktních povrchů technologických zařízení a mohly být součástí lokální mikroflóry mlékárny. (cs)
|
Title
| - Charakteristika izolátů S. epidermidis pocházejících z mléčných výrobků
- Characteristics of Staphylococcus epidermidis isolates originated from the milk products (en)
- Charakteristika izolátů S. epidermidis pocházejících z mléčných výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Charakteristika izolátů S. epidermidis pocházejících z mléčných výrobků
- Characteristics of Staphylococcus epidermidis isolates originated from the milk products (en)
- Charakteristika izolátů S. epidermidis pocházejících z mléčných výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/61989592:15110/09:00005859!RIV10-MZE-15110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(1B53018), P(2B08074), Z(MSM6198959223)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/61989592:15110/09:00005859
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Staphylococcus epidermidis; milk products; biofilm; microflora (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Jaglič, Z.
- Bardoň, Jan
- Holasová, M.
- Schlegelová, J.
- Babák, V.
- Hradecká, H.
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |