About: GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
  • www.vupt.cz/Odborné informace/Naše publikace/Publikováno v roce 2006
Description
  • From the obtained results follow that seeds of Fodder Mallow (Malva verticillata L.)have the best germination after the influence of temperature 60 - 70 oC. Two hours are enough for the seeds heating. (en)
  • Z výsledků vyplývá, že semena krmného slézu (Malva verticillata L.) nejlépe klíčila v teplotním rozmezí 60 až 70oC. K zahřívání osiva stačí dvě hodiny.
  • Z výsledků vyplývá, že semena krmného slézu (Malva verticillata L.) nejlépe klíčila v teplotním rozmezí 60 až 70oC. K zahřívání osiva stačí dvě hodiny. (cs)
Title
  • GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
  • The influence of seeds heating on the germination and the proportion of Fodder Mallow (Malva verticillata L.) hard seeds (en)
  • GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006 (cs)
skos:prefLabel
  • GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
  • The influence of seeds heating on the germination and the proportion of Fodder Mallow (Malva verticillata L.) hard seeds (en)
  • GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006 (cs)
skos:notation
  • RIV/61389030:_____/06:E0005274!RIV07-MZE-61389030
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3056)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 477236
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/61389030:_____/06:E0005274
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fodder Mallow, germination, seed heating (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2AEFE094A87D]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pelikán, Jan
  • Gottwaldová, Pavlína
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • Neuveden
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 77 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software