About: Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The methodology concerns a laboratory assay of the response of production strains of brewer´s yeast to high osmotic pressure common for the HGB (high gravity brewing) process. It is intended for brewery laboratories with good instrumental background, which are engaged in characterizing producrion strains and evaluating their suitability for use in new technologies. Application of the methodology extends the spectrum of methods used for the description of production yeast strains (en)
  • Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek
  • Metodika je určena pro laboratorní stanovení odpovědi provozních kmenů pivovarských kvasinek na osmotický stres při používání technologie HGB (high gravity brewing). Metodika je určena pro pivovarské laboratoře s dobrým instrumentálním zázemím, jejichž náplní je charakterizace provozních kmenů pivovarských kvasinek a posouzení jejich použitelnosti pro nové technologie. Aplikace metodiky rozšíří spektrum metod používaných k popisu produkčních kmenů kvasinek (cs)
Title
  • Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení
  • Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení (cs)
  • A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation (en)
skos:prefLabel
  • Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení
  • Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení (cs)
  • A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation (en)
skos:notation
  • MZe ČR 1/2012
  • RIV/61388971:_____/12:00377897!RIV13-AV0-61388971
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1M0570), Z(AV0Z50200510)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 149981
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/61388971:_____/12:00377897
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 1M0570/MBU/1/2012
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Brewer´s yeast; HGB process; osmotic pressure (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8EC744C19BC9]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Optimalizace HGB procesu
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Sigler, Karel
  • Matoulková, D.
  • Kosař, K.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software