About: Cross-platform SW Framework     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Hlavním účelem tohoto frameworku je poskytnutí prostředků pro návrh, kódování a překlad různých aplikací bez ohledu na specifické vlastnosti cílové platformy. Takto navržená aplikace potom může být přenesena (či znovu přeložena) na libovolnou podporovanou platformu bez jakékoli většího zásahu. Díky multiplatformnímu frameworku je vývoj aplikace jednodušší, a to především z důvodu odstínění vývojáře od specifik systému (jako například služby operačního systému). Stejně tak je vývojář ušetřen potřeby kompletní znalosti prostředků operačního systému a potřeby adaptace kódu a celého projektu (znovu a znovu) pro jiný překladač či operační systém.
  • Hlavním účelem tohoto frameworku je poskytnutí prostředků pro návrh, kódování a překlad různých aplikací bez ohledu na specifické vlastnosti cílové platformy. Takto navržená aplikace potom může být přenesena (či znovu přeložena) na libovolnou podporovanou platformu bez jakékoli většího zásahu. Díky multiplatformnímu frameworku je vývoj aplikace jednodušší, a to především z důvodu odstínění vývojáře od specifik systému (jako například služby operačního systému). Stejně tak je vývojář ušetřen potřeby kompletní znalosti prostředků operačního systému a potřeby adaptace kódu a celého projektu (znovu a znovu) pro jiný překladač či operační systém. (cs)
  • The main purpose of this software framework is to provide sources for designing, coding and compiling various software applications without necessity of care about target platform specifics. Such a designed application can be then ported to (or recompiled for) an arbitrary supported platform without any external intervention. The cross-platform framework makes application development easier because it can screens developer out from system specifics (i.e. OS services). As well, it can spare developer’s necessity to completely understand those OS’s sources and adapt code and whole projects (over and over) for different compilers and OSs. The programming language the framework is coded with is well-known C++. Its advantage is relatively low level of programming (for computational power demanding apps) and also support for object programming – it results in code which can be better held as a big project, maintained or fixed. As well C/C++ is very well supported in embedded devices and OSs. (en)
Title
  • Cross-platform SW Framework (en)
  • Multiplatformní SW framework
  • Multiplatformní SW framework (cs)
skos:prefLabel
  • Cross-platform SW Framework (en)
  • Multiplatformní SW framework
  • Multiplatformní SW framework (cs)
skos:notation
  • RIV/60746220:_____/12:#0000052!RIV13-TA0-60746220
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(7H10015), P(TE01020415)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zefektivnění výroby, snížení nákladů na nový vývoj
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 152428
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60746220:_____/12:#0000052
http://linked.open...terniIdentifikace
  • CAMEA CP SW Framework
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • software framework; cross-platform (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E33EEA314EF9]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Programovacím jazykem, ve kterém je framework napsán, je velmi dobře známé C++. Jeho výhodou je programování s relativně nízkou abstrakcí (důležité pro výpočetně náročné aplikace) a taktéž podpora objektového programování. To vede ke kódům, jenž mohou být lépe spravovány jako velký projekt a stejně tak dobře odlaďovány a opravovány. V neposlední řadě je C/C++ velmi dobře podporováno v oblasti embedded zařízení a operačních systémů.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Maršík, Lukáš
  • Lisztwan, Marek
  • Śustek, Jiří
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software