Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Publication in poster form and full version in Collection with ISBN. On basis phenopypical feature (hydrolysi of arginin, fermentation of acid and sugar, tolerance for NaCl, pH, temperature and methylen bluness) we can differentiate between sub-species of Lactococcus lactis subsp.lactis a L. lactis subsp. cremoris. (en)
- Publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku. Práce byla zamerena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenu Lactococcus lactis kmenu. Na základe fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenu bylo urceno jako poddruh lactis.
- Publikace ve forme posteru a plného znení ve sborníku. Práce byla zamerena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenu Lactococcus lactis kmenu. Na základe fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenu bylo urceno jako poddruh lactis. (cs)
|
Title
| - Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
- Fenotypics resolution of cotters Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris. (en)
- Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris.
- Fenotypics resolution of cotters Lactococcus lactis susbs. lactis and Lactococcus lactis susbs. cremoris. (en)
- Fenotypické rozlišení poddruhu Lactococcus lactis susbs. lactis a Lactococcus lactis susbs. cremoris. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3500!RIV06-MZE-60461373
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:_____/05:01:_3500
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - wild bacterial of milk fret strains, raw milk, Lactococcus; Lactobacillus, lysozym; nisin; PCR; DNA-DNA (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Výsledky prehlídek a sborník prednášek semináre Mléko a sýry 2005
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dráb, Vladimír
- Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Ceská spolecnost chemická
|
https://schema.org/isbn
| |