Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The book's text is a summary of traditional food technology with the following chapters: European Technology Platform for Food; General principles of food preservation food and meat technology, dairy technology, Technology of oils, fats, detergents and cosmetics; Fermentation Technology; Technology carbohydrates; production and processing of food products dry fruits. (en)
- Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.
- Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií s následujícími kapitolami: Evropská technologická platforma pro potraviny; Obecné zásady výroby potravin Konzervace potravin a technologie masa; Technologie mléka; Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky; Fermentační technologie; Technologie sacharidů; Výroba pochutin a zpracování suchých plodů. (cs)
|
Title
| - Food Technology - Overview of traditional food production (en)
- Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
- Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob (cs)
|
skos:prefLabel
| - Food Technology - Overview of traditional food production (en)
- Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
- Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22810/12:43894662!RIV13-MSM-22810___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22810/12:43894662
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - traditional food; Technology; Food (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bubník, Zdeněk
- Dobiáš, Jaroslav
- Dostálová, Jana
- Demnerová, Kateřina
- Dostálek, Pavel
- Filip, Vladimír
- Hajšlová, Jana
- Hrušková, Marie
- Opatová, Hana
- Pazlarová, Jarmila
- Plocková, Milada
- Pipek, Petr
- Rychtera, Mojmír
- Čeřovský, Miroslav
- Čopíková, Jana
- Šmidrkal, Jan
- Příhoda, Josef
- Šárka, Evžen
- Brányik, Tomáš
- Pivoňka, Jan
- Štětina, Jiří
- Fiala, Jaromír
- Čurda, Ladislav
- Valentová, Olga
- Koberna, Miroslav
- Marek, Miroslav
- Miková, Marcela
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |