About: Specifika budování značky v segmentu biopotravin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The share of organic food products in the Czech market constitues less than one percent today and it increases every year. Originally not so important niche on the foodstuff market turned into dynamically increasing segment, with strong customer base that dispose large purchasing power. To customize the tools of the marketing mix to the conditions of a target market is the potential answer to the growing competition in this area. (en)
  • V současnosti představuje podíl biopotravin na celkové spotřebě potravin v České republice necelé jedno procento a každoročně se zvyšuje. Z původně poměrně málo zajímavého výklenku na trhu s potravinami se postupem času stal dynamicky se rozvíjející segment se silnou zákaznickou základnou, která disponuje značnou kupní silou. Konkurence na trhu vzrůstá a jednou z možností, jak dosáhnout úspěchu, se jeví přizpůsobení nástrojů marketingového mixu podmínkám cílového trhu.
  • V současnosti představuje podíl biopotravin na celkové spotřebě potravin v České republice necelé jedno procento a každoročně se zvyšuje. Z původně poměrně málo zajímavého výklenku na trhu s potravinami se postupem času stal dynamicky se rozvíjející segment se silnou zákaznickou základnou, která disponuje značnou kupní silou. Konkurence na trhu vzrůstá a jednou z možností, jak dosáhnout úspěchu, se jeví přizpůsobení nástrojů marketingového mixu podmínkám cílového trhu. (cs)
Title
  • Specifika budování značky v segmentu biopotravin
  • Specifics of the brand building in the organic products segment (en)
  • Specifika budování značky v segmentu biopotravin (cs)
skos:prefLabel
  • Specifika budování značky v segmentu biopotravin
  • Specifics of the brand building in the organic products segment (en)
  • Specifika budování značky v segmentu biopotravin (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22340/09:00022021!RIV10-MSM-22340___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137306)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 342842
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22340/09:00022021
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Organic Food; Communication; Brand; Attributes of the Product (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1C80324A3687]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Modern Approaches to the Corporate Management 2009
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kutnohorská, Olga
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská technická univerzita v Bratislave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-227-3169-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22340
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software