Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem tohoto výzkumu je identifikovat spotřebitele sojového zakysaného probiotického produktu pomocí vybraných demografických rysů a prvků spotřebního jednání. Tento výzkum bude prováděn na 400 respondentech. Stať se také zabývá identifikací rozdílů mezi segmentem respondentů nakupujících v prodejnách zdravé výživy a respondentů nakupujících v běžné obchodní síti. Na základě odpovědí respondentů z marketingových kvantitativních dotazníků se stanoví segmenty na českém trhu. U těchto segmentů se bude zjišťovat, zda segmentace odpovídá marketingovým požadavkům a navíc se tato práce pokusí zmapovat postoje a preference českých spotřebitelů při volbě sojových výrobků a zvážit kulturní vliv na jejich postoje.
- Cílem tohoto výzkumu je identifikovat spotřebitele sojového zakysaného probiotického produktu pomocí vybraných demografických rysů a prvků spotřebního jednání. Tento výzkum bude prováděn na 400 respondentech. Stať se také zabývá identifikací rozdílů mezi segmentem respondentů nakupujících v prodejnách zdravé výživy a respondentů nakupujících v běžné obchodní síti. Na základě odpovědí respondentů z marketingových kvantitativních dotazníků se stanoví segmenty na českém trhu. U těchto segmentů se bude zjišťovat, zda segmentace odpovídá marketingovým požadavkům a navíc se tato práce pokusí zmapovat postoje a preference českých spotřebitelů při volbě sojových výrobků a zvážit kulturní vliv na jejich postoje. (cs)
- The article deals with the creation of a conception in process specific methods of distribution and communication of a new product on the market. For example of a new food functional product (probiotic product), consumer preferences towards individual attributes of product are examined and the best overall choice of a new product version proposed. Specifically, attributes which were examined were distribution, package, price and communication. At first a qualitative research was realized by a group discussion method. From the response of the discussion, the conception of a product emerged and hence the foundation for a quantitative research was laid. The quantitative research was realized with the help of a conjoint analysis. The result being the design of a conception of a new probiotic soya product, which can not only be distributed with the help of healthy foods pharmacy, grocery shops, but can also be distributed with help of direct sale too. (en)
|
Title
| - Specifické metody distribuce a komunikace u malých potravinářských firem
- Specifické metody distribuce a komunikace u malých potravinářských firem (cs)
- Specific methods of distribution and communication (en)
|
skos:prefLabel
| - Specifické metody distribuce a komunikace u malých potravinářských firem
- Specifické metody distribuce a komunikace u malých potravinářských firem (cs)
- Specific methods of distribution and communication (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22340/06:00016669!RIV07-MSM-22340___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22340/06:00016669
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Communication; distribution; Conjoint analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Modern Approaches to Corporate Management
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Grosová, Stanislava
- Hloušková, Petra
- Kutnohorská, Olga
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská technická univerzita v Bratislave
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |