About: Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Project innovations designed in cooperation with company MUSP, as (2013-2014). The result of the project was the installation of new technology for optimizing the production of meat products with reduced sodium (salt) content. The new products were reduced sodium content and thereby to reduce the impact on consumers' health. The introduction of new technology was crucial for the development of new formulations with reduced sodium content. Project of the Ministry of Agriculture (en)
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
  • Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouva o řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh. (cs)
Title
  • Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
  • Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku (cs)
  • Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content (en)
skos:prefLabel
  • Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
  • Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku (cs)
  • Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/14:43897902!RIV15-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • O
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 55265
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/14:43897902
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat products, reduced sodium (salt) (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8345EEB6012D]
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • VŠCHT Praha, M.U.S.P., a.s.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Kvasnička, František
  • Ševčík, Rudolf
  • Pivoňka, Jan
  • Rajchl, Aleš
  • Urbančíková, Zdeňka
  • Čížková, Helena
  • Pohůnek, Václav
  • Šístková, Iveta
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • 20. 2. 2014
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software