About: Method for determining the of triacylglycerols profile of beef and pork and rapid screening method for detection of soya addition to meat and meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The parameters and performance characteristics this analytical method, which is based on the principle of DART-MS is suitable for obtaining rapid qualitative information about authenticity of meats and for detection of soya addition to the meat products. This method was developed primarily for routine analysis in laboratories of the State Veterinary Institute in Prague, in order to increase speed and allow extensive control of authenticity of meat types and for detection of soya addition. Due to the simplicity and speed of the process it can be applied in other public and private laboratories and research centers. This method can be also used generically for analysis other types of matrices. (en)
  • Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhů masa a detekci přídavku sóji. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric.
  • Parametry a pracovní charakteristiky uvedené analytické metody, která je založená na principu DART?MS jsou vhodné pro získání rychlé kvalitativní informace o autenticitě druhů masa a detekci přídavku sóji. Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji. Vzhledem k jednoduchosti a rychlosti postupu je však možné ji aplikovat také v dalších státních i soukromých laboratořích a výzkumných centrech. Metodu lze genericky požít také pro analýzu dalších typů matric. (cs)
Title
  • Method for determining the of triacylglycerols profile of beef and pork and rapid screening method for detection of soya addition to meat and meat products (en)
  • Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků
  • Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Method for determining the of triacylglycerols profile of beef and pork and rapid screening method for detection of soya addition to meat and meat products (en)
  • Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků
  • Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků (cs)
skos:notation
  • 2093/2014-MZE-17422
  • RIV/60461373:22330/14:43896506!RIV15-MZE-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B306)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ministerstvo zemědělství ČR, Praha
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Metoda byla primárně vyvinuta pro rutinní analýzy v laboratořích Státního veterinárního ústavu (SVÚ), za účelem zvýšení rychlosti a umožnění rozsáhlé kontroly pravosti druhu masa a detekci přídavku sóji.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 28711
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/14:43896506
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Meat Authenticity
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • DART-MS; soya, authenticity; meat products; Meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F4B09EA394A6]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • 2093/2014-MZE-17422
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hajšlová, Jana
  • Hrbek, Vojtěch
  • Čajka, Tomáš
  • Kocourek, Vladimír
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software